971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

FESTIVAL DE TEATRE GRECOLLATÍ

Feb 04, 2017 by IESSesEstacions Category: Activitats 16-17 0 comments

Dimarts, 31 de gener, els alumnes de les assignatures de Llatí i Grec varen assistir al XX Festival de Teatre Grecollatí que es va celebrar al Teatre Principal. Vàrem veure dues representacions: una tragèdia, la Medea d’Eurípides, i una comèdia, les Tesmoforiants d’Aristòfanes, totes dues a càrrec de la companyia Komos de València. Aquest grup teatral, integrat per alumnes de secundària, ha estat guardonat amb el primer premi a l’XI Concurs de Teatre Grecollatí, modalitat tragèdia grega, concedit pel Ministeri d’Educació.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »