971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

26 DE MAIG, LA CURSA CONTRA LA FAM

El 26 de maig pròxim, el nostre institut participarà en la 20a edició de LA CURSA CONTRA LA FAM, promoguda per la Fundació Acció contra la Fam.

Cada any, des de ja fa 20 anys, La Cursa contra la Fam sensibilitza milers d’alumnes arreu del món sobre el problema de la fam i de la desnutrició al món i els mobilitza per lluitar contra aquesta realitat gràcies a una cursa solidària. D’aquesta manera, permet que els nostres joves s’impliquin en una acció que servirà per ajudar les poblacions més desfavorides i els demostra que cadascun de nosaltres pot actuar i comprometre’s amb la lluita contra la fam sigui quina sigui la nostra edat o condició.

CARTA INFORMATIVA PER ALS PARES I LES MARES D’ALUMNES

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »