971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

TARRACO VIVA

Dissabte dia 27 de maig un petit grup d’alumnes de primer i segon del Batxillerat d’Humanitats va assistir a les jornades de cultura romana TARRACO VIVA que se celebren a Tarragona. Varen participar a tallers diversos, com ara el de màscares gregues, el de legionaris o el de fast food a la romana; també varen poder assistir a una sèrie d’exhibicions com la que va tancar la jornada, l’espectacle de gladiadors.

TALLER DE FAST-FOOD

  

TALLER “FES DE LEGIONARI D’AUGUST”

TALLER D’ESCRIPTURA CURSIVA ROMANA

PRANDIVM O DINAR ROMÀ

TALLER DE MÀSCARES GREGUES

EXHIBICIONS DE LEGIONARIS ROMANS I HOPLITES GRECS

MAQUETA DE L’ANTIGA TARRACO

GLADIADORS A L’AMFITEATRE

  EL GRUP COMPLET

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »