971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Microteatre contra la violència de gènere. “N’Emma i el pinzell”

A l’IES SES ESTACIONS, desde la Comissió de Coeducació, hem organitzat tot un seguit d’activitats que ompliran el mes de novembre, amb l’objectiu de donar visibilitat i prendre consciència de la violència de gènere, que, malauradament, encara forma part de la nostra realitat.

Algunes d’aquestes activitats les farem a les aules, programades  desde diferents matèries; al hall projectem cada dia una notícia ocorreguda enguany; fem un programa de ràdio, enquestes,  veurem curtmetratges, recomanarem lectures, debatrem sobre el tema i organitzarem conferències amb especialistes.

 

Per donar l’arrencada a tot això, ahir els alumnes de 3r, 4t ESO i FP bàsica vàrem poder gaudir d’una experiència teatral que ens va fer posar en situació en temps rècord: en tan sols 20 minuts vàrem passar de la il·lusió i entusiasme a la pena i al rebuig que pot generar un amant dominant gens desitjable. La idea que ens vàrem endur és ben clara: SENSE LLIBERTAT NO ÉS AMOR. Per molt temptadora que ens pugui resultar una relació romàntica i per moltes estratègies que pugui utilitzar una parella per lligar-nos emocionalment, hem d’estar alerta als símptomes de possessió i control.

 

L’obra de microteatre “N’Emma i el pinzell”, a càrrec de la companyia Centimets Teatre, forma part de l’Agenda 25 de novembre de la Regiduria d’Igualtat, Juventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma, que aquest any han inclós el nostre institut dins el circuit de representacions del teatre de carrer.

 

Aquí podeu consultar l’agenda de l’Ajuntament de Palma per conmemorar el 25N.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »