971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Vàrem celebrar el final del primer trimestre

Ene 07, 2019 by IESSesEstacions Category: Activitats 18-19 0 comments

Amb motiu del final del primer trimestre, i com ja és habitual cada any, el darrer dia de classes, aquest curs va ser el 21 de desembre, l’IES Ses Estacions celebra una diada especial dedicada especialment a la solidaritat, a la qual els alumnes poden apuntar-se a tallers, com ara un taller de primers auxilis per alumnes de segon de batxillerat, un taller de ball, o un concert per part del cantant brasiler Pedro Rosa. Va ser una bonita forma de finalitzar el primer trimestre i anar a les vacances per reposar forces.

Que l’any 2019 sigui venturós i ple de cultura!!!

Concert per la solidaritat

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »