971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Diada ambiental 2019

El passat dia 27 de febrer celebrarem un any més la DIADA AMBIENTAL, amb activitats per reflexionar sobre els principals problemes mediambientals.
Les activitats foren molt diverses: una gimcana i concurs-kahoot sobre la  biodiversitat per als de 1r d’ESO, tallers de reflexió sobre la generació de residus i el seu aprofitament per als de 2n d’ESO, els de 3r gaudiren d’una jornada de neteja de residus a la platja d’Es Comú de Muro (Parc Natural de s’Albufera) i els de 4t d’ESO realitzaren una visita a l’abocador de voluminosos, finalment els de batxillerat i cicles formatius reflexionaren entorn al consum i com els nostres residus tecnològics afecten països en vies de desenvolupament a l’Àfrica.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »