971 77 02 67 - 971 77 03 69

Homenatge a les dones des del departament de Filosofia

Al departament de filosofia hem volgut celebrar la setmana feminista coneixent dones que han fet importants aportacions als camps de la filosofia i de la psicologia, (les dos assignatures que imparteix el departament al batxillerat), i que han estat injustament maltractades per la historiografia oficial no apareixent als llibres de text encara avui en dia. El resultat de tot aquest treball han estat dos vídeos que us presentem avui. Gràcies a tots els alumnes que han participat!

Perquè feminisme és igualtat.

Homenatge a les dones de la psicologia

Homenatge a les dones de la filosofia

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »
Scroll Up