971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Comptador de la violència masclista

La Comissió de Coeducació de l’IES Ses Estacions ha volgut afegir-se a una idea que ja ha estat desenvolupada a altres instituts i institucions públiques i privades, visualitzar la violència de gènere mitjançant un comptador de la mateixa, a on es pot veure el nombre d’homes, dones, i nins/es morts a causa d’aquesta xacra. Pensem que poder veure tots els dies la realitat numèrica que produeix la violència masclista ajuda a conscienciar els alumnes del problema i la necessitat de lluitar per un món més igualitari i més just.

També podeu veure el comptador a la pàgina de la Comissió de Coeducació: Centre/Comissions/Comissió de Coeducació

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »