971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

4tC ens mostra la seva gastronomia

May 15, 2019 by IESSesEstacions Category: Activitats 18-19 0 comments

El curs de 4tC ha volgut fer una activitat per reforçar la cohesió del grup mitjançant la cultura gastronòmica que es pot conèixer entre tots els companys de classe.

Chipá (Paraguai)

És un plat típic de Paraguai. Du farina, llet, ou, formatge i anís. Els venedors les preparen i surten al carrer per vendre-les.

Micaela Escobar i Tadeo González

Empanadas (El Salvador)

És un menjar típic del meu país. Els ingredients són: plàtan, llet i oli. És un plat que es fa fregit i pot dur una capa de sucre per damunt o no, és opcional.

Isaias Cardona

Bocadillo y queso (Colòmbia)

Són unes postres típiques de Colòmbia. Es fan amb una fruita que es diu guaiaba i amb formatge. És molt recomanable menjar-los amb llet.

Karen Muñoz

Arepa fregida (Veneçuela)

És un menjar típic de Veneçuela. Es prepara amb farina, aigua, oli, formatge, cuixot i mantega. És un plat que es fa fregit, encara que també es pot cuinar al forn.

Carlos Garcia

Picant de pollastre (Bolívia)

És un plat típìc de diferents parts de Bolívia, també de la meva ciutat. Du pollastre, pebre, ceba, pastanaga i s’acompanya amb arròs. És un poc coent.

Daniel Flores

A més d’aquests plats descrits pels alumnes de Palic, n’Ivanna Rodríguez va preparar un arròs amb pollastre deliciós típic de Bolívia, na Micaela Ordoñez ens va dur unes factures argentines i na Gabriela Rodríguez unes “torrijas” típiques d’Espanya i de pasqua.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »