971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Música, final de curs, i festes d’estiu

Aquest mes de juny, en què es succeeixen les celebracions de finals de curs i conscients que no hi ha festa sense música, volem compartir amb tota la comunitat educativa la llista Spotify “Per unes festes No i Punt“, creada per l’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma (971228757). Hi trobareu més de 300 cançons de tots els gèneres musicals, desde pop fins al reggaeton, passant pel flamenc, etc…

La implicació amb la música és molt elevada; diàriament n’escoltam i la compartim amb facilitat, de manera que, gairebé inconscientment, n’aprenem les lletres amb independència dels missatges que transmeten. Per tant, cal analitzar la música amb un pensament crític i rebutjar el missatges que fomenten el masclisme. Esperam que sigui del vostre interès i ens permeti avançar cap a una escola coeducativa.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »