971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Sabates vermelles

El 25 de noviembre, la nostra comunitat educativa diu NO. 

 No a la violència de Gènere en totes les seves formes

I del nostre NO sorgeix una proposta de llibertat i d’igualtat. Una proposta que ens interpel·la a tothom i que necessita una resposta per part de la nostra societat i de cada persona que hi forma part. 

Les escoles som un eix bàsic de l’educació de les persones: de les que ara formem part d’aquestes societats i de les que formaran part en un futur. Per això, el paper de la comunitat educativa és fonamental: docents, alumnat i famílies hem aconseguit treballar de forma conjunta amb un objectiu concret, amb un objectiu just i necessari, amb un objectiu que entre totes podem aconseguir. Avui volem mostrar que la unió fa la força i que si la nostra veu s’alça, la resta de la societat ens escolta. 

Aquesta veu és també la veu de totes aquelles dones que no poden fer sentir la seva pròpia. En aquesta exposició totes les dones hi són representades.

Les sabates (tacades de sang o vermelles) representen les passes d’un camí llarg i difícil, però que hem de seguir per aconseguir els nostres objectius. 

Caminarem per les dones mortes per violència de gènere, ja que sempre estaran presents en cada passa del camí.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »