971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Activitats Diada de Nadal

El dia 20 de desembre i per celebrar el Nadal, l’IES Ses Estacions organitza tallers amb diverses i interessants activitats que esperem us agradin. Aquí teniu tots els tallers que podreu trobar:

 1. Bo-te-lla (1r i 2n ESO) Taller en què es reflexiona sobre el model de ciutat que tenim, la generació de residus i el seu reciclatge i es fa una instal.lació amb botelles usades que han de dur els alumnes. La instal.lació queda muntada en un lloc visible del centre (pati, entrada?)
  Arquitectives és l’entitat que fa el taller.
 2. USA New School Hip Hop (3r i 4t ESO) Conèixer un ball internacional i molt popular a càrrec d’un alumne del centre per a nins i nines que els agradi la música i ei hip hop dels Estats Units.
  Aquest taller preten, a través del ball rompre estereotips, per tant, cercarà la paritat de participació entre nins i nines.
 3. Ornaments de Nadal amb fusta per penjar (1r i 2n ESO) Els alumnes tallaran fusta amb formes de figuretes de Nadal, les pintaran i decoraran. Finalment faran un foradet per passar un fil i penjar-les a un arbre de Nadal.
 4. El cómic. Una nueva puerta a la lectura (3r i 4t ESO, 1r de Batxillerat i Cicles Formatius) Taller sobre la història del còmic i els seus personatges més i menys coneguts. El còmic és conegut com el nové art i ens ha portat a un nou món de lectura i pensament.
 5. Cosmètica natural i casolana (3r i 4t ESO, 1r de Batxillerat i Cicles Formatius) Farem crema de llavis, crema de mans i a lo millor sabó.
 6. Iniciació a la representació teatral (3r i 4t ESO)  Preparació d’una representació i posada en escena.
 7. Reciclatge solidari (1r i 2n ESO) Nadal, vist des de la solidaritat i el consum responsable.
 8. Juga amb la geometria (1r i 2n ESO) El taller consistirà en fer construccions utilitzant diferents recursos com són el Tangram i els pentòminos.
 9. Jocs matemàtics (3r i 4t ESO) Consistirà en participar en diferents jocs relacionats amb les matemàtiques.
 10. Percussió amb material de reciclatge (ESO) Construcció instruments de percussió amb objectes de reciclatge i interpretacions rítmiques senzilles.
 11. Rubikub (3r i 4t ESO i FPB)
 12. Mindfullness + Teatre (1r i 2n ESO i FPB) Treball de l’atenció. Atenció plena i moment present a través de dinàmiques de grup. Introducció al teatre de manera lúdica a través d’exercicis d’improvització i expressió corporal.
 13. Teatre + Mindfullness (CFGM i 3r i 4t ESO) Treball de l’atenció. Atenció plena i moment present a través de dinàmiques de grup. Introducció al teatre de manera lúdica a través d’exercicis d’improvització i expressió corporal.
 14. Com projectar i instal·lar una exposició (4t ESO) Els alumnes de l’optativa de Plàstica i Visual de 4t d’ESO han realitzat uns treballs plàstics vers la violència de gènere, la literatura i l’art que han de ser exposats i explicats.
  Muntar una exposició és un exercici clàssic del nostre departament: projecte bàsic, projecte executiu i final d’obra, això és inauguració.
 15. Arts & Crafts (1r i 2n ESO) Manualitats tals com fer postals nadalenques, crackers i més!
 16. Quiz Games (3r i 4t ESO i FPB) Concurs de preguntes i respostes mitjançant el kahoot i el qui és qui.
 17. Board Games (Batxillerat i FP) Els participants tindran l’oportunitat de demostrar la seves habilitats en anglès amb jocs com l’Scrable, el Qui és qui? i l’English Trolley Data Bank.
 18. Intelect: el juego de las palabras cruzadas (1r i 2n ESO) Concurs individual de formació de paraules.
 19. Kahoot (3r, 4t ESO i 1r Batxillerat) Preparació en grup d’un kahoot i després joc.
 20. Projecció de la pel·lícula “Cadena de favores” (1r i 2n ESO) Eugene, un professor de ciències socials de 7 ° grau amb marques de cremades a la cara, decideix assignar als seus estudiants la tasca de buscar mètodes per millorar el món, almenys a la comunitat que els envolta. Trevor pren molt seriosament la proposta del seu professor i inventa un sistema molt fàcil: la seva idea consisteix a ajudar a tres persones en alguna cosa que no podrien aconseguir per si mateixos, i en lloc que el favor li sigui retornat a un, cadascuna d’aquestes tres persones han d’ajudar a tres persones i així successivament. Per a sorpresa de tots, la desinteressada proposta causa furor entre la gent.
 21. Exposició fotogràfica sobre Robert Capa (3r i 4t ESO) Fotografies sobre els principals esdeveniments del segle XX. Visita guiada per alumnes de 1r de Bat.
 22. Recollida productes d’alimentació i higiene per a diferents ONGs i fundacions (Sos mamás Balears, Caputxins, Deixalles, Monti-sion) (CFGM i CFGS) Recollaida i entrega de productes d’alimentació i higiene, roba i joguines.
 23. Visita a la Residència Oms de Sant Miquel (CFGS) Finalitat de conèixer la situació dels majors dependents a les residències sostingudes amb fons públics.
 24. Jornada d’Intercanvi cultural (FPB) Els alumnes parlaran sobre el projecte ICAPE.
 25. Venda de coques fetes pels alumnes i destinar els diners a ONGs (CFGS) Venda de coques al pati.
 26. Confecció de patés casolans (Batxillerat i Cicles formatius) Fomentar la solidaritat a través de la cuina, per això en acabar oferirem el menjar fet als membres de la comunitat educativa.
 27. Torneig de futbol solidari (ESO) Torneig de futbol amb la final de recaptar doblers per a Càritas. S’han de fer grups de set alumnes, poden ser de 1r i 2n d’ESO, junts, i de 3r i 4t d’ESO junts. A més, s’han d’incriure a Consergeria i fer la donació de 0.50€ per participant.

Ens agradaria que ens diguessis què t’han semblat els tallers en què hagis participat. Moltes gràcies.

Formulari de valoració dels tallers de Nadal

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »