971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

El batxillerat d’humanitats viatja a Roma

Els dies 20-24 de gener un grup d’alumnes del batxillerat d’Humanitats, que cursen les assignatures d’Història de l’Art i Llatí, han visitat la ciutat de Roma, on han pogut estudiar in situ  llocs i obres destacats per la seva importància històrica i artística. Cada dia tenien programades visites als llocs més interessants de la ciutat i les professores acompanyants han fet les explicacions necessàries per aprofitar-les al màxim.

Així, han estat al Colosseu i al Fòrum Romà, als Museus Vaticans, a la Galleria Borghese, al Panteó, …

Esperam que hagin gaudit de l’experiència i hagin après a apreciar una mica més el patrimoni cultural!

 

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »