971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Equare Abogados (Palma)

🟡 Na Pamela Corozo és alumna del Cicle Formatiu de #GrauSuperior en Administració i Finances en la modalitat #FPintensiva i combina la formació reglada al nostre centre amb la formació al despatx EQUARE ABOGADOS, a través d’un contracte de formació en alternança. L’empresa és corresponsable de la seva formació i assumeix part del desenvolupament de les competències professionals. Les seves tutores, Carolina Torres (EQUARE ABOGADOS) i Margalida Mestre (IES Ses Estacions), s’encarreguen de fer el seguiment de l’activitat formativa. La Cámara de Comercio de Mallorca participa en el programa amb l’objectiu d’enfortir la qualitat i l’extensió d’aquesta modalitat educativa mitjançant la promoció, l’assessorament i el suport a les empreses participants. 🚀 #somFP #estudiaFP #mésqueuninstitut

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »