971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Erasmus+: Pràctiques formatives al Druids Glen Hotel & Golf Resort (Irlanda)

May 10, 2023 by IESSesEstacions Category: ERASMUS 0 comments

🟣 N’Adrián Rabadán és alumne de segon curs del Cicle Formatiu de #GrauSuperior en Assistència a la Direcció i participa en el programa de mobilitat internacional #ErasmusPlus. Actualment realitza les pràctiques formatives al departament de recursos humans del Druids Glen Hotel & Golf Resort a Wicklow (#Irlanda). És una excel·lent oportunitat per contextualitzar els aprenentatges adquirits, desenvolupar les soft skills, millorar la competència lingüística en llengües estrangeres, viatjar i viure a un altre país, conèixer la seva cultura i millorar la seva inserció laboral. Aprofita i gaudeix al màxim de l’experiència! ✈️🇮🇪 #somFP #estudiaFP #mésqueuninstitut

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »