971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Formació en centres de treball: Equare Abogados (Palma)

May 10, 2023 by IESSesEstacions Category: Activitats FP, Notícies 0 comments

🟢 Na Mercedes Figueredo és alumna del Cicle Formatiu de #GrauMitjà en Gestió Administrativa i actualment està realitzant la formació en centres de treball al despatx EQUARE ABOGADOS de Palma. Aquestes pràctiques es basen en la formació concertada entre el nostre centre i entitats de l’entorn, de manera que es produeix un apropament del sistema educatiu al teixit empresarial de la ciutat. Les seves tutores, Carolina Torres (EQUARE ABOGADOS) i Susana Fernández (IES Ses Estacions) són corresponsables del seguiment de l’activitat formativa. 🚀 #somFP #estudiaFP #mésqueuninstitut

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »