971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

LinkedIn: Dinàmica de feedback i autoregulació

May 10, 2023 by IESSesEstacions Category: Activitats 22-23 0 comments

🟡 En el marc del mòdul professional Operacions Administratives de Recursos Humans, l’alumnat de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa ha realitzat una dinàmica de feedback i autoregulació aplicada als seus perfils de LinkedIn, la xarxa social professional més gran del món i una de les eines de contractació més populars per seleccionar potencials candidates i candidats. És una bona oportunitat perquè l’alumnat es familiaritzi amb les plataformes professionals que són tendència en el mercat de treball. 🚀 #somFP #estudiaFP #mésqueuninstitut

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »