971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Diada de l’aigua 馃挧馃挦馃寠

Cada gota compta! El dia 22 de mar莽 茅s el Dia Mundial de l鈥橝igua 馃挧! Per celebrar aquest dia i conscienciar sobre la import脿ncia de cuidar aquest recurs natural imprescindible per a la vida, l鈥檃lumnat ha aportat la seva gota d鈥檃igua amb una idea per estalviar aquest 鈥渙r l铆quid鈥! #m茅squeuninstitut

El dia 22 de mar莽 茅s el Dia Mundial de l鈥橝igua 馃挧!
Per celebrar aquest dia, s鈥檋a muntat una exposici贸 al centre per conscienciar sobre la contaminaci贸 de l鈥檃igua a conseq眉猫ncia dels pl脿stics o de la ind煤stria de la moda, la qual 茅s la segona ind煤stria m茅s contaminant despr茅s de les petrolieres! Incl煤s hem pogut incorporar els reptes de mar莽 d鈥檃lgunes classes! #m茅squeuninstitut

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate 禄