971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Febrer Negre amb na Mariló Álvarez

Aquest dijous 23 de febrer de 2023, l’IES Ses Estacions ha tornat a acollir una de les activitats organitzades dins el Cicle Febrer Negre que impulsa la Llibreria Embat de Palma.  Aquest any ens ha visitat l’escriptora i periodista Mariló Álvarez, que ha publicat articles a revistes com a “Gargots” o “La Veu” i ha escrit un bon grapat de relats i novel·les, obtenint dos guardons literaris. 

Ha conversat amb l’alumnat de 1r de batxillerat del centre sobre la seva narrativa, que inclou la ciència ficció, la fantasia i el terror, però també la novel·la realista. L’alumnat ha seguit amb molt d’interès la seva xerrada sobre temes tractats amb valentia a les seves novel·les, com l’autoestima, la identitat, el  suïcidi o el “frikisme”. 

Hem  tengut l’oportunitat de conèixer una història d’èxit, el d’una escriptora que, en les seves pròpies paraules, es va proposar un dia escriure allò que volia dir i no allò que pensava que voldria sentir el públic. 

#mésqueuninstitut

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »