971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

ACTIVITATS DEL CENTRE

IES Ses Estacions sempre ha apostat pel treball en grup i la col·laboració de tos els alumnes. En aquesta secció podreu veure les activitats que s’han anat fent durant aquest curs i els anteriors. Hi ha activitats que són impartides a nivell general i altres que són impartides dins cada departament. Aquí podreu veure un resum de totes elles.

Activitats 2023/24

Activitats 2022/23

ACTIVITATS DE CURSOS ANTERIORS

També és important recordar les activitats que es van fer als darrers anys. Aquí podreu veure un resum de totes elles.

25-06-2015

TALLER DE TEATRE

Aquí teniu una memòria fotogràfica d’activitats diverses que els alumnes de Teatre de 2n d’ESO del curs 2014-15 han duit a terme: exercicis a l’aire lliure al Parc de Ses Estacions, Estàtues humanes a la Pl. Major, recital de poemes (del llibre “Reivindicació de Jane”) contra la violència de gènere amb motiu de la visita de Miquel Àngel Lladó a l’institut, taller de teresetes corporals i exercicis teatrals (impartit per dos alumnes de l’Institut del Teatre de Barcelona: na Paula Company i en JL Oliver)… Hem de destacar, a la darrera part del curs, la preparació d’una representació teatral: “L’estiu ja és aquí”. El petit muntatge ha comptat, a més, amb la col·laboració dels companys de 4t d’ESO, que, amb la professora Enriqueta Carbonell, a Educació Plàstica i Visual, han elaborat els detalls d’escenografia. “El Teatre de Ses Estacions” ha actuat davant els companys i a la festa de final de curs d’ESO, davant familiars i alumnes. [anar-hi]

05-06-2015

EXPOSICIONS ORALS O FER DE GUIA

El divendres 5 de juny, els alumnes de 1r ESO C vàrem sortir a fer una ruta turística per Palma. L’objectiu d’aquesta visita era fer una exposició oral en llengua catalana sobre alguns dels seus punts emblemàtics.

Enllaç a un resum de l’activitat i els comentaris dels alumnes participants.
Accés a algunes fotos.

26-05-2015

FESTA D’ACOMIADAMENT DEL 2n DE BATXILLERAT

Fotos de l’activitat.

20-05-2015

FESTA MENJARS DEL MÓN

Fotos de l’activitat.

06-05-2015

ELS CAMINS DE L’ARXIDUC

Aquest dimecres, 6 de maig, alumnes de 2n d’ESO de l’IES Ses Estacions i el cap d’estudis adjunt del centre, Joan Riera Saavedra, han fet una passejada pels Camins de l’Arxiduc a Valldemossa. Es tracta d’una activitat de “Fita a Fita” -serveis culturals i pedagògics- a través del programa “Viu la Cultura” de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

Enllaç a l’activitat.

30-04-2015

PRESENTACIÓ ESTUDIS D’FP

Acte de presentació dels nostres estudis de Formació Professional: grau mitjà (Gestió Administrativa, horari continuat i vespertí) i graus superiors (Administració i Finances; Assistència a la Direcció, ambdós en horari vespertí).

L’acte es celebrarà dijous 7 de maig a les 17:30 hores a la Sala d’Actes de l’IES Ses Estacions i està obert a totes les persones interessades.

23-04-2015

CELEBRACIÓ DIA DE SANT JORDI

Accés a les fotos de les activitats realitzades.

23-04-2015

VISITA ESCOLA ALEMANYA

Dia 23 d’abril vàrem rebre la visita de 35 alumnes i dos professors de l’escola “Staatliche Realschule Trostberg” de Bavària (Alemanya). Es varen dur a terme una sèrie d’activitats orals de presa de contacte entre els alumnes a més d’una bereneta. A posteriori tot l’alumnat va participar en les activitats que s’organitzaren en el nostre centre amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

Fotos.

21-04-2015

TALLER DE TEATRE

Abans de la Setmana Santa, els alumnes de l’assignatura “Taller de Teatre”, que s’ofereix a 2n d’ESO, varen fer un taller de teresetes i d’exercicis teatrals amb dos estudiants d’interpretació de l’Institut del Teatre de Barcelona, Paula Company i José Luis Oliver.

Fotos.

20-04-2015

REUNIONS INFORMATIVES PER A LES FAMÍLIES: ELS NOUS ESTUDIS LOMQE

L’IES Ses Estacions organitza dues REUNIONS INFORMATIVES per als pares i mares dels alumnes on els explicarem l’organització dels estudis d’ESO d’acord amb la nova llei d’educació LOMQE i l’oferta educativa de l’IES Ses Estacions de cara al curs 2015-2016.

  • Dimarts dia 21 d’abril a les 19:00 hores, a la Sala d’Actes del centre, per a pares de 1r i 2n d’ESO. [accés a la convocatòria]
  • Dimecres dia 22 d’abril a les 19:00 hores, a la Sala d’Actes del centre, per a pares de 3r i 4t d’ESO. [accés a la convocatòria]

A continuació s’oferirà una xerrada pronunciada per Bartomeu Barceló, filòleg, filòsof i especialista en dinàmica de grups i relacions humanes.

Per la importància del tema a tractar, l’assistència és obligatòria.

27-03-2015
VIATGE A LA NEU

Com ja fan des de fa molts de cursos escolars, del 28 de febrer al 6 de març, el Departament d’Educació Física ha organitzat un viaje a la neu. 14 alumnes i 2 professors acompanyants han anat a esquiar durant una setmana a l’estació de Baqueira-Beret.

Aquí es poden veure algunes fotos.

16-02-2015
SECCIONS EUROPEES: ACTIVITAT REALITZADA PELS ALUMNES DE “MÚSICA” EN FRANCÈS (3r I 4t D’ESO)

Deux petites pièces de théâtre ont été représentées dans notre lycée par des élèves de Musique en français de la Troisième et la Quatrième d’ESO. Ce sont Le carilloneur et La légende de Saint Nicolas, basées sur des chansons populaires. Après le théâtre on a fait et on a dégusté des crêpes bretonnes sous la direction de Solange, notre auxilière de conversation française.

Voici les photos.

26-01-2015
CELEBRACIÓ DEL DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU

Amb motiu de la celebració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau (30 de gener, en commemoració de la mort de Mahatma Gandhi), dijous 29 de gener ha tingut lloc a l’Institut una

TAULA RODONA sobre el tema:

“ONG I CONFLICTES. La tasca humanitària de diverses ONG en els conflictes internacionals”

en la que van intervenir membres de les organitzacions Amnistia Internacional, Metges del Món i la Fundació Campaner.

Hi estaven convidats tots els pares i mares dels alumnes del centre.

16-01-2015
TORRADA DE CELEBRACIÓ DE SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ

Amb motiu de la celebració de les festivitats de Sant Antoni i Sant Sebastià, i aprofitant la presència dels nostres invitats de l’escola holandesa Winkler Prins amb els que fem un intercanvi educatiu, divendres 16 de gener van fer una torrada al pati de l’Institut en la que van participar tants alumnes com professorat. Per animar la festa vam comptar amb la col·laboració d’un grup de xeremies i dimonis.

11-01-2015
VISITES D’ALUMNES A L’EXPOSICIÓ DE SOROLLA (FUNDACIÓ LA CAIXA)

Alguns grups d’alumnes han fet una visita guiada a la Fundació La Caixa per gaudir de l’exposició de quadres de Sorolla i de les explicacions del personal especialitzat.

19-12-2014

TALLERS NADALENCS

Tallers nadalencs cel·lebrats en una diada mediambiental. Activitats interdisciplinars entre alumnes de diferents nivells, on els alumnes més grans ensenyen als més petits.

Premeu aquí per veure’n el vídeo.

19-12-2014

TALLERS REALITZATS PER “PALMA ACTIVA” PER ALS ALUMNES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

18-12-2014
PRESENTACIÓ DE LES SECCIONS ESPORTIVES DE PALMA ESPORTS

El Club Esportiu Palma de Mallorca Activa, que organitza les activitats esportives que es duen a terme a l’Institut durant els horabaixes, fa la presentació de totes les seccions esportives que gestiona al gimnàs de l’IES Ses Estacions.

Pitjant aquí podreu veure el calendari de la celebració.
Foto de l’equip de bàsquet.

21-11-2014
CELEBRACIÓ DEL DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Amb motiu de la celebració del dia contra la violència de gènere (25 de novembre), la comissió de convivència de l’institut ha volgut organitzar tot un seguit d’actes per tal de concienciar a tot l’alumnat i les seves famílies de l’importància d’aquest problema.

26-09-2014

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Dia 26 de setembre es celebra el Dia Europeu de les Llengües. Per commemorar-ho, hem dut a terme moltes activitats, entre les que podem destacar:

  • I aquí tens un vídeo resum de totes aquestes activitats:

30-05-2014

UN GRUP DE 2n DEL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA (PRESENCIAL VESPERTÍ) PARTICIPA EN EL CONCURS EUREKA JUNIOR 2014

Pitjant aquí podreu veure un resum d’una sortida realitzada dins aquest projecte.
Enllaç a Palma Activa:

http://blog.palmaactiva.com/2013/12/mes-de-70-alumnes-que-participen-al.html

Diploma acreditatiu de participació.

30-05-2014

JORNADA CONTRA EL TABAQUISME.

L’Associació espanyola contra el càncer celebra una jornada contra el tabaquisme en què han participat els alumnes dels grups de diversificació curricular.

27-05-2014

CELEBRACIÓ DE LA GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT

Aquí teniu un vídeo que han elaborat amb alguns dels seus records:

22-05-2014

SORTIDA DE DOS GRUPS DE GRAU SUPERIOR

Pitjant aquí podreu veure un resum de la sortida.

19-05-2014

SORTIDA D’UN GRUP DE PQPI

Pitjant aquí podreu veure un resum de la sortida.

12-05-2014

JORNADA DE PORTES OBERTES per als pares i alumnes interessats en cursar els estudis de Batxillerat al nostre institut.
Data: dijous 15 de maig
Hora: de 17:00 a 19:00 hores
Presentarem els nostres estudis de batxillerat i explicarem les propostes i objectius educatius d’aquest centre.

28-04-2014

SESSIÓ INFORMATIVA per als pares i alumnes dels colegis de primària adscrits al nostre institut.
Lloc: Sala d’actes
Hora: 19:30
Comptarà amb la presència del nedador paraolímpic i plurimedallista Xavi Torres, que xerrarà sobre la superació personal. [enllaç a la seva web]
Activitat subvencionada per l’Ajuntament de Palma.

15-04-2014

FESTA DE SANT JORDI 2014

Els alumnes de l’assignatura d’Educació Plàstica i Visual de la professora Enriqueta Carbonell han realitzat una reproducció del Sant Jordi del quadre de Pere Niçard del segle XV que es troba al Museu Diocesà de Palma. Aquí teniu un vídeo amb la seva feina:

09-04-2014

L’IES SES ESTACIONS PARTICIPA AL CONCURS “EUROSCOLA” DEL PARLAMENT EUROPEU

Un grup de 10 estudiants Batxillerat i de quart d’ESO paricipa al concurs Euroscola. Es tracta d’un concurs que ens informa sobre l’activitat al Parlament Europeu i ens presenta una oportunitat per a la seva millora, on nosaltres hem d’oferir certes idees per dur a terme aquesta millora.
L’adreça del nostre blog és la següent:

http://sesestacionseuroscola.blogspot.com.es/

I la de la nostra pàgina a Facebook és:

https://www.facebook.com/sesestacions.euroscola

Aquí hi ha l’enllaç a la plana web del concurs.
El ressò d’aquesta particiació ha arribat als periòdics Diario de Mallorca [enllaç] i Última Hora [enllaç] , que l’han publicada a la seva edició del 9 d’abril.

12-03-2014

SORTIDA DEL GRUP DE 2n DEL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA (PRESENCIAL VESPERTÍ)

Pitjant aquí podreu veure un resum de la sortida.

20-12-2013

BON NADAL

L’IES Ses Estacions vol desitjar un Bon Nadal i Any Nou a tota la comunitat educativa amb aquest video realitzat pels alumnes de “Plàstica” de 4t d’ESO:

A més, anant a aquesta adreça (enllaç) podreu accedir a un vídeo amb les activitats fetes el darrer dia del trimestre.

19-12-2013

VISITA D’UN GRUP D’ALUMNES DE 4t D’ESO A PALMA JOVE.

Enllaç: www.palmajove.es

19-11-2013

CONCURS FOTOGRÀFIC ORGANITZAT PER L’AMIPA

Pitjant aquí podreu consultar les bases del concurs.

Guanyadors del concurs. Lliurament dels premis: divendres 20 de desembre a les 11:30 al pati.

15-11-2013

L’IES SES ESTACIONS ORGANITZA UN SEMINARI SOBRE CONVIVÈNCIA ADREÇAT A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA

Totes les mares i pares d’alumnes que estiguin interessats a participar al SEMINARI DE CONVIVÈNCIA poseu-vos en contacte amb la direcció del centre o, simplement, assistiu a la primera sessió, dimarts 19 de novembre a les 14:00 hores, on us podreu inscriure de manera totalment gratuïta.

Pitjant aquí podeu consultar el calendari de les sessions.

18-10-2013

REUNIÓ DE PARES DE 3r I 4t D’ESO
DIA 22 D’OCTUBRE DE 2013
19:30 h. a la SALA D’ACTES

Comptarà amb la presència de Mari Cruz Gomila, psicòloga de la Universitat de les Illes Balears, que donarà una xerrada sobre el tema: “Què puc fer perquè el meu fill/a sigui responsable i autònom?”

Enllaç al cartell anunciador.

REUNIÓ DE PARES DE BATXILLERAT
DIA 22 D’OCTUBRE DE 2013
19:00 h. a la SALA D’ACTES

Enllaç al cartell anunciador.

17-10-2013

DIA 18 D’OCTUBRE COMENÇA EL SERVEI DE CONSULTA JOVE 2013-2014

Data: tots els divendres de 13:00 a 14:00
Lloc: aula de PALIC

Enllaç a més informació sobre el programa.

16-10-2013

REUNIÓ DE PARES DE 1r I 2n D’ESO
DIA 16 D’OCTUBRE DE 2013
19:30 h. a la SALA D’ACTES

Comptarà amb la presència de l’escriptor i pedagog Miquel Rayó, que donarà una xerrada sobre el tema: “A RELAXING CUP OF… CURIOSITAT”
Activitat subvencionada per l’Ajuntament de Palma.

28-06-2013

ACOMIADAMENT DEL CURS ESCOLAR.

Per acomiadar el curs escolar 2012-2013, algunes alumnes de 1r d’ESO han realitzat aquest vídeo amb l’ajut de la seva professora de Dibuix:

20-06-2013

RESULTATS PROVES D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT

100% d’aprovats a les proves d’accés a la Universitat dels nostres alumnes de 2n de batxillerat d’aquest curs a la convocatòria de juny (enllaç a les notes).

Enhorabona a tots!

30-05-2013

ALUMNES AMB “MATRÍCULA D’HONOR”.

Volem felicitar aquests alumnes de l’IES Ses Estacions matriculats a 2n de Batxillerat per haver obtingut la menció de “Matrícula d’honor” a les seves qualificacions de final de curs. Enhorabona a tots quatre:
– L. R. E. Y.
– V. S. G.
– E. M. M.
– M. R. R.: aquí teniu el vídeo d’acomiadament de l’institut que ha muntat amb alguns companys de la seva classe:

16-04-2013

5è. CONCURS D’ANGLÈS INTERESCOLAR DE LES ILLES BALEARS “THE FONIX”.

Felicitam el nostre alumne de 1r d’ESO Nick Toledo García per haver resultat finalista a la fase territorial d’aquest prestigiós concurs d’anglès. Ben fet, Nick! Estem orgullosos de tu!

15-04-2013

EL CURS ESCOLAR 2012-2013, L’IES SES ESTACIONS COMPLEIX 20 ANYS.

Per celebrar-ho, dia 23 d’abril durem a terme tot un seguit d’activitats commemoratives i concursos amb premis per als nostres alumnes. A més, comptarem amb la col·laboració de la Capella Mallorquina, que oferirà al pati de l’institut, en horari d’horabaixa, un concert com a homenatge a l’institut. Pitjant aquí podreu accedir al programa de les activitats organitzades.

Aquí teniu dos vídeos d’alguns dels festejaments realitzats aquest dia:

11-03-2013

BON NADAL 2012

Aquí teniu un vídeo amb algunes de les activitats que es van fer a l’institut dia 21 de desembre passat per celebrar el Nadal.

07-02-2013

Dia 31 de gener passat, estudiants de secundària de l’Institut i d’altres centres educatius de Mallorca tant públics com privats participaren a un debat organitzat per l’Obra Social de La Caixa en què participava el catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra Dr. Maldonado.

En aquest enllaç es pot veure la notícia sobre aquesta activitat apareguda al diari Última Hora de dia 6 de febrer de 2013.

13-12-2012

ENLLAÇATS PER L’INSTITUT:

Dia 13 de desembre, la comunitat educativa de l’Institut ha participat a l’acció “Enllaçats per l’Institut” amb la intenció de reivindicar una major defensa de l’escola pública i de protestar tant per les retallades a l’educació pública com per l’avantprojecte de nova llei d’educació recentment presentat pel ministre d’educació.

19-10-2012

CELEBRACIÓ DEL DIA DE LES VERGES

Activitats lúdiques que inclouen la preparació de bunyols… boníssims!!!

A PARTIR DEL 05 -11-2012

ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE BÀSQUET I FUTBET ELS HORABAIXES

Activitat desenvolupada per PALMAESPORT per als alumnes del nostre centre i de les escoles de primària adscrites.

Aquí trobaràs:

29-09-2012

PRIMER PREMI DEL “PREMIER CONCOURS DE NARRATION COURTE

Josep Sbert Casasayas, professor de Música de l’Institut, responsable de la Secció Europea en francès de l’assignatura de Música i exprofessor del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, ha guanyat el primer premi del primer concurs literari de narració curta en francès organitzat per l’associació “França a la Vall de Sóller“. La narració guanyadora es titula L’amour et l’impossible i es pot llegir clicant aquí.

El premi va ser lliurat el passat 15 de setembre.

Enhorabona de part de tota la comunitat educativa!

 

28-09-2012

CELEBRACIÓ DEL DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

El passat dia 28 de setembre es va celebrar al nostre centre la Diada de les Llengües amb l’objectiu de fomentar l’interès per llengües diferents a les dues cooficials a les Illes Balears, d’estimular-ne el coneixement i contribuir a la convivència.

A les activitats realitzades, vàrem comptabilitzar més de 12 llengües!

Gràcies a tots per col·laborar-hi! Aquí podreu veure la notícia que va sortir al Diari de Mallorca de dia 31 d’octubre de 2012.

Translate »