971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

ERASMUS+ K102 Estada formativa professorat

Jul 05, 2018 by IESSesEstacions Category: Activitats 17-18, ERASMUS 0 comments

Durant el mes de maig, la professora d’FP, M. Consuelo Ortega, ha gaudit d’una beca de formació a Itàlia.

La mobilitat va consistir en un job shadowing (període d’observació) a la provincia de Massa-Carrara des del 15val 17 de maig del 2018, organitzat per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat dins el marc del projecte EuroFP Balears III i el Ministerio dell’Istruzione, dell’Università e della Ricerca, Ambito Territoriale della Provincia di Lucca e Massa Carrara. Els objectius d’aquesta estada formativa han estat conèixer el funcionament de la Formació professional dins el sistema educatiu italià i establir relacions perquè l’alumnat FP dels centres de les Illes Balears puguin realitzar les pràctiques (FCT) en centres de treball italians viceversa.

La primera jornada va transcorre al castell fortaleça de Malaspina de Massa on se va rebre als professors de les Illes Balears per part de les autoritats educatives de la província. Es va presentar una comparativa entre els sistemes educatius italià i espanyol i el professorat varem tenir la oportunitat de conèixer a professionals del mon de la docència italians.

En tot moment tant, en el menjar com en la visita del castell, varem estar assistits pels alumnes de l’IS Salvetti.

Es varen fer visites a IIS Domenico Zaccagna, Sede Zaccagna”; així com una visita cultural guiada pels alumnes i professors de Turisme de “IIS E. Barsanti di Massa- sede A. Salvetti”. a la ciutat de Luca; i una visita a la Cambra de Comerç de Massa-Carrara. Igualment es va fer una visita als centres educatius situats a la ciutat de Massa: IIS Antonio Meucci i IIS E. Barsanti di Massa- sede A. Salvetti.

Palma, juny de 2018

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »