971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Dissenyant futurs sociocomunitaris

El nostre centre participa a la formació d’educació emocional del programa Dissenyant futurs sociocomunitaris.

El 24 de febrer vàrem realitzar la primera sessió de la formació d’educació emocional a l’IES Ses Estacions.

Varen assistir unes 20 persones, 6 docents i la resta: família, personal no docent i alumn@s.

Tots estàvem a l’expectativa  però amb ganes de començar. Havia famílies i docents que repetien del curs passat i sabien que ens agradaria, aprendríem i compartiríem un moment molt especial, la resta era novell i no coneixia com aniria,  inclús venien dubtoses per la feina que podria suposar i lo llarg que serien tres hores seguides.

Vam començar  amb activitats de presentació proposades per na Remei i poc a poc ens introduirem al món de les emocions, la identificació de les mateixes, Com ens sentíem,per què, el reconeixement de les emocions bàsiques: l’alegria,la por, la rebia, la tristesa. Tot aixó ho varem fer reflexivament i en  un ambient distès … i va començar “la Màgia” el compartir, expressar, aprendre entre iguals sense crítiques .

Seguidament varem treballar la diferencia o similitud entre emoció,  sentiment,  i la necessitat que comporta qualsevol conducta o comportament. Practicarem l’alfabetització emocional,  I la Màgia va créixer, creant vincles de comunitat, comunitat educativa.

Tots varem manifestar la nostra alegria,i satisfacció començant a   rompre els entrebancs invisibles existents entre nosaltres.

Ja tenim ganes de començar la propera sessió el 9 de març.

Moltes gràcies Remei.

Leave a Comment!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Translate »