971 770 267 - 971 770 369 - 971 770 947

Erasmus+: Teaching Staff Mobility (Berlin)

May 10, 2023 by IESSesEstacions Category: ERASMUS 0 comments

🔵 En el marc del programa #ErasmusPlus, na Maria Del Mar Ferrer Alou, docent del departament d’Administració i coordinadora d’#FPintensiva, participa en la formació «The German Dual System of Vocational Education & Training» a l’Europass Teacher Academy de #Berlin. Al llarg de l’estada també es visiten alguns dels centres de formació professional més prestigiosos de la ciutat i les empreses amb les quals col·laboren sota la modalitat dual. Així mateix, la participació de professorat de cicles formatius de diversos països europeus, permet compartir bones pràctiques i comparar els diferents sistemes educatius, a banda de ser una bona oportunitat per establir sinergies i vincles de cooperació amb altres centres. ✈️🇩🇪 #somFP #estudiaFP #mésqueuninstitut

Sorry, the comment form is closed at this time.

Translate »